Számla, egyéb számviteli bizonylat kibocsátó neve

Termék vagy szolgáltatás leírása, jellege

Fogadtatás, szolgálat készség

Higiénés rend, tisztaság

Szolgáltatások összetétele, értéke

Elvégzett, kiajánlott szolgáltatások minősége

 

Foglalás menete

 

Ár-érték arány

Árlista megléte, nyugtaadás ténye

Vársálók könyve van-e? Kérésre átadják-e?

Ajánlható-e a szolgáltatás mások számára?

 

Személyzet

 

Összes pontszám

 

AMIRA HOTEL HÉVÍZ

SZÁLLÁSHELY

SZOLGÁLTATÁS

 

3

 

3

 

2

 

2

 

4

 

2

 

3

 

3

 

2

 

2

 

26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZÖVEGES

ÖSSZEFOGLALÓ

 

Az Amira Hotel 4 csillagos Welness szálloda. A recepció egy egyszerű semleges, semmi extra. Kelet varázslatos világát idéző különleges atmoszférát ígérnek de nem igazán sikerült ezt megteremteni. A szobák viszonylag tiszták, a berendezés átlagos, bár nagyon sok egymáshoz egyáltalán nem illő darabból áll, az az érzésünk, hogy hol mi maradt alapon kerültek a szobába, a keleti hangulathoz köze sincs.. A fürdőszoba és a Wc tiszta, törölközők, poharak, a vendégek részére biztosított.

A négy csillagos minősítéshez előírt 15 tv csatornából 3 db működött. Az étkezés mind minőségileg, mind mennyiségileg kifogásolható. Reggelinél fél kilenckor már sem teríték sem reggeli nem volt, pedig tízig tartott a reggeli. Az ételek minősége és a választék nem megfelelő. Minden helyen rendeltünk a vacsorához egy pohár édes bort (nem volt kikötés, hogy fehér vagy vörös, sem hogy hazai vagy külföldi) illetve egy pohár ízesített alkoholmentes sört (itt sem volt sem ízre sem márkára vonatkozó megkötésünk) az étteremben nem tudtak szolgálni egyikkel sem. A welnes részleg szolgáltatásai elégtelenek.

Amit kifogásoltunk, hogy a wellnes megközelíthetősége kicsit nehézkes és körülményes a mosókonyhán keresztül lehetséges. A wellnes bejára szembe nyílik az étterem konyha felőli bejáratával. A reklámozott cleopátra fürdő egy 10-12 fúvókás szűk kád, amelybe 10-15 cm vizet engednek és a fúvókák nagy része egyáltalán nem is működik. Az udvarrésszel bármely családi ház udvara felveszi a versenyt. A légkondícionáló nem működött, igaz ventilátort adtak helyette. Érkezéskor figyelmeztettek, hogy ne ijedjünk meg beindul a tűzjelző csak a szakács főz. Összességében az ár/érték arány nem megfelelő a pénzünkért nem kapjuk meg az ígért szolgáltatásokat. Nem ajánlható a hely jó szívvel mások számára.