Számla, egyéb számviteli bizonylat kibocsátó neve

 

Termék vagy szolgáltatás leírása, jellege

 

Fogadtatás, szolgálat készség

 

Higiénés rend, tisztaság

 

Szolgáltatások összetétele, értéke

Elvégzett, kiajánlott szolgáltatások minősége

 

Foglalás menete

 

Ár-érték arány

Árlista megléte, nyugtaadás ténye

Vársálók könyve van- e? Kérésre átadják-e?

Ajánlható-e a szolgáltatás mások

számára?

 

 

Személyzet

 

Összes pontszám

 

THERMÁL

HOTEL

MARTFÛ

 

SZÁLLÁSHELY SZOLGÁLTATÁS

 

 

4

 

 

4

 

 

5

 

 

4

 

 

4

 

 

4

 

 

5

 

 

5

 

 

5

 

 

5

 

 

45

 

 

 

 

 

 

 

 

SZÖVEGES ÖSSZEFOGLALÓ

 

A Termál Hotel Martfű 3 csillagos Welness szálloda. A recepció egy egyszerű semleges, semmi extra. A szobák tiszták, a berendezés átlagos. A fürdőszoba és a Wc tiszta, törölközők, poharak, hajszárító a vendégek részére biztosított. Fürdőköntös és szauna lepedő bérelhető. a minibár minimális feltöltésű. Az étkezés mind minőségileg, mind mennyiségileg megfelelő. Az ételek neve feltüntetve, folyamatos a feltöltés, megfelelő a választék. Minden helyen rendeltünk a vacsorához egy pohár édes bort (nem volt kikötés, hogy fehér vagy vörös, sem hogy hazai vagy külföldi) illetve egy pohár ízesített alkoholmentes sört (itt sem volt sem ízre sem márkára vonatkozó megkötésünk) az étteremben mindkettővel tudtak szolgálni. A welnes részleg teljeskörű szolgáltatásait használhattuk.

Amit kifogásoltunk, hogy a fürdő megközelíthetősége kicsit nehézkes és körülményes egy mozgásában korlátozott ember számára. A medencékbe vezető lépcsőkről hiányzik a csúszásgátló réteg, idős emberek többször is megcsúsztak rajta, valamint a medencék falának és szélének tisztasága hagy némi kívánnivalót maga után. Összességében az ár/érték arány megfelelő a pénzünkért megkapjuk az ígért szolgáltatásokat.  Ajánlható a hely mások számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Create PDF files without this message by purchasing novaPDF printer  (HYPERLINK "http://www.novapdf.com/" http://www.novapdf.com)