Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Gyertyafényes ünnepnap

A Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület december 17-én, a Jósavárosban rendezte meg karácsonyi estjét, amely nemzedékek közös karácsonyi ünnepsége volt. Szerepeltek benne a Nyíregyházi Főiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium első osztályú tanulói tanáraikkal és éneklő-zenélő középiskolásokkal; bájos jelmezes, verses-zenés mesejátékot adtak elő, volt ünnepi körmenet, ajándékosztás, karácsonyi verseket szavalt Mészáros Józsefné gazdasági vezető, Faggyas Krisztina és Polenszki József kisdiákok. Aztán beöltöztek szent családnak, pásztornak, királynak a bátrabb klubtagok, és betlehemes játékot adtak elő az egyesület többi tagjának és a meghívott vendégeknek, Bohács József művelődési ház igazgatónak, Kovács Jánosnénak, a Megyei Nyugdíjas Szövetség titkárának, akik jókívánságokkal halmozták el az egyesület tagságát. Végül a vendégeket és tagjaikat megvendégelték, s a tagok részére karácsonyi ajándékokat adtak.

A megható és gazdag ünnepi program Takács Jánosné kulturális vezető és Bodó István egyesületi elnök törekvéseit, szervező erejét és jó ízlését dicsérte. (Feljegyezte és a fotókat készítette: E. T.)

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .