Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
„ÖREG-SZEM”

ÖREG-SZEM”

Fotópályázat a Nyugdíjaséletben

Azt hiszem, olvasóink nagy része számára – nyilván azok kivételével, akik a képen szerepelnek – egyhangúnak tűnhet, hogy képeink nagy többsége három csoportba sorolható: az egyikben terített asztalok körül ülnek, a másikon – minél teljesebb létszámban – csoportot alkotnak nyugdíjasaink, végül a harmadikban a színpadon láthatjuk őket, különféle jelenetekben. Ezen az arányon szeretnénk javítani olvasóink segítségével!

Hiszen ma már szinte mindenki, mindenhol és mindenkor fényképezhet kis digitális kameráival vagy telefonjával. A képeket pedig akár magáról a telefonról, akár számítógépen el lehet küldeni nekünk.

Várjuk tehát olvasóink, családtagjaik, barátaik és bárki által készített képeiket, amelyek az időskorúak (mondjuk 62 felettiek…) örömeit, tevékenységüket, barátkozásaikat, családi életük eseményeit stb. stb., minél változatosabb tartalommal és formában mutatják be. A legérdekesebb képeket újságunkban és internetes honlapunkon megjelentetjük.

Kategóriák:

I. Így látjuk idős (62 feletti) barátaink, rokonaink, ismerőseink életét – 20 évesnél fiatalabb „fotósoktól”;

II. Ugyanez 20–62 éves „fotósoktól”;

III. Így látjuk magunkat, barátaink, rokonaink, ismerőseink életét – 62 évesnél idősebb „fotósoktól”;

IV. Bárkitől szívesen veszünk felajánlást a pályázat díjazására (ajándéktárgy, szolgáltatás stb.), amelyet a pályázat lezárása után az általunk felkért szakértő zsűri ítél oda a legjobb képek beküldőinek. (Kérésükre a Nyugdíjaséletben bemutatjuk a felajánlókat és felajánlásaikat.)

A képeket, felajánlásokat a meghirdetéstől október 31-ig várjuk, telefoni sms-ben, mms-ben a 20/528-7561 telefonon, e-mailben a nyugdijaskor@gmail.com címen (papírképeket is elfogadunk!) Kérjük a fotós, a felajánló neve, címe, telefonszáma, e-mail-címe, a kép címe, a beküldési kategória megjelölését!

Eredményhirdetés az Idősek karácsonya decemberi rendezvényén és lapunk decemberi számában lesz. Sikeres pályázást kívánunk!

A szerkesztőség


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .