Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Nyírlugosi beszámoló

Nyírlugosi beszámoló

A Nyírlugosi Hagyományőrző Egyesület április 25-én tartotta beszámoló közgyűlését. Az összejövetelt megtisztelte jelenlétével Hovánszki György, Nyírlugos város polgármestere, egyesületünk alapító, pártoló tagja. A napirenden szerepelt az elnökség beszámolója a végzett tevékenységről, beszámoló a szakmai és a gazdálkodási feladatok végrehajtásáról, az ezévi költségvetési keretről, az alapszabály és működési szabályzat módosításáról, tisztségviselők választásáról, tagfelvételről.

A közgyűlés a beszámolókat és a költségvetési tervet elfogadta, a szabályzatokat módosította, új felállású elnökséget választott és tagokat vett fel.

Az egyesület elnökének újraválasztották Fülöp Andrást, alelnököknek Kósa Sándornét és Körtvélyessy Tibornét, akik a népdalkör és a néptáncegyüttes szakmai vezető is.

Az egyesület sikeres évet tud maga mögött, számos versenyen, kulturális rendezvényen vettek részt együtteseink, többek között a szövetség által rendezett megyei nyugdíjas találkozókon.

Az elért eredmények egyesületünk nyugdíjas és aktív korú tagjai példás együttműködésének és városunk önkormányzata által nyújtott támogatásnak köszönhető. Az eredményes tanácskozást közös vacsorával zártuk.

Fülöp András elnök


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .