Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Új kezdeményezés: Mindenki napja Nyíregyházán


Mindenki napját szervezett az Esélyek Háza Szabolcs-Megyei Irodája Nyíregyházán 2009. április 22-én. Kuriózum az a megyei összefogás, mellyel egy nap alatt csaknem három és fél ezer embert csalogattak a nyíregyházi Kossuth térre.

A rendezvény választ adott arra a kérdésre, van-e esélye az esélyegyenlőségnek akkor, amikor a gazdasági válság és megszorító intézkedések nehezítik az emberek életét. Az emberek kezet fogtak ezen a napon, békésen, egymásra figyelve és jó hangulatban töltötték el a napot. Mindegy volt, hogy valaki nyugdíjas, mélyszegénységben élő, etnikai kisebbség tagja, nő vagy férfi, fiatal, vagy hátrányos helyzetű térségben élő.

Csaknem százötven ember – 65 szervezetet képviselve – adta idejét, munkáját és nevét a találkozóhoz, fizetséget nem várva.

Nem tudjuk egyenként elégszer megköszönni jelenlétüket, kiváltképp, hogy ezúttal nemcsak a hátrányos helyzetű embereket támogató szervezetek, hanem környezet- és természetvédelem, közlekedés, rendvédelem és a média területe is bekapcsolódott egymás hangjának felerősítésébe – írta az Esélyek Háza Szabolcs megyei irodájának vezetője, Herczku Tünde az eseményt értékelő levelében.

(Fotók: E. T.)


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .