Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Anyák napja Técsõn


Május els vasárnapja Anyák napja. Ezen a napon szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel köszönti édesanyját gyermek és felntt. A kedves szó, a virág, a figyelmesség örömmel tölti el az anyai szívet.

Így volt ez Técsn is, ahol a szeretetet, gondoskodást dallal, tánccal, irodalmi alkotások életre keltésével hálálták meg a színpadra lépk 2009 május 3-án kedves meghívásnak eleget téve utazott a kárpátaljai Técsn, Nagy Lajos polgármester vezetésével, Kenéz András karnagy szakmai irányításával a baktalórántházi Aranysz Nyugdíjas Népdalkör. A fenti városban rendezték meg az Anyák napi nemzetközi dalos találkozót.

Tizenhárom együttes ének-, zene-, táncos, lírai összeállításai szóltak az édesanyákról, nagymamákról. Az eladók életkora széles skálán mozgott; óvodás kortól középiskolásig, fiatal felnttl az ids nagymamáig. Az amatr mvészek csodálatosan szólaltatták meg az irodalom és a zene gyöngyszemeit.

Anyák napja tiszteletére az Aranysz Nyugdíjas Népdalkör Kodály és Bartók népdalgyjtéseibl és feldolgozásaiból mutatott be két csokrot Baksa lstvánné és Tóth Dánielné szólisták közremködésével. Kellemes emlékkel, sok-sok szakmai tapasztalattal tért haza a közösség a határon túli szereplésrl tovább növelve Bakta-lórántháza település jó hírnevét.

Barsy Csabáné ny. tanár

Aranysz Nyugdíjas EgyesületNyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .