Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Fegyver helyett gurítottak


Nyugdíjas bowling verseny Nyírbátorban


A hagyományokat folytatva, nagyszabású bowling-versenyre került sor 2009-ben Nyírbátorban, a fegyveres és rendvédelmi szervek nyugdíjas egyesületeinek részvételével. A megmérettetésen a Szabolcs Honvéd Műszaki Hagyományőrző, a Bocskai István Bajtársi, a Fegyveres Erők és Rendvédelmi Szervek nyugdíjas egyesületeinek egy-egy csapata mellett a Nyíri Honvéd két, míg a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület három csapattal képviseltette magát. Bücs János házigazda-elnök kedves köszöntő szavai után 4 órán át küzdöttek a jó helyezésekért a versenyzők, korukat meghazudtoló ügyességgel és ambícióval.

A csapatversenyben a nyíregyházi Nyíri Honvéd Egyesület szerezte meg a győzelmet, megelőzve a nyírbátori határőr nyugdíjasokat és a Bocskai Bajtársi Egyesület (Debrecen) csapatát. Egyéniben Vincze István nyírbátori versenyző végzett az első helyen. Őt követte a rangsorban Török Sándor a Nyíri Honvéd színeiben, valamint Kemény Sándor, a Bocskai Egyesület csapatának tagja.

A Megyei Rendőrfőkapitány különdíját a legidősebb versenyző, Tamás József, a Fegyveres Erők és Rendvédelmi Szervek Nyugdíjas Egyesület tagja vehette át, a rendészeti igazgató ajándékát pedig a legeredményesebb női versenyző, Győri Andrásné (Nyírbátor) kapta. Balla Jánosné polgármester asszony meleg köszöntő szavak kíséretében a 750 éves Nyírbátorra emlékeztető ajándékcsomagokkal lepte meg a csapatokat.

Az eseménydús délelőtt ízletes babgulyás elfogyasztásával zárult. A búcsúzáskor elhangzott: Jövőre ugyanekkor, ugyanitt...

Vincze István elnökségi tagNyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .