Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
„Kedves Márti

Rakamazi beszámoló

Ez az év sem volt unalmas a rakamazi Összefogás Nyugdíjas Egyesületben. Januárban Petőfi Sándorra emlékeztünk, majd pótszilvesztert rendeztünk. Felfrissülésre vágyva, Mikolc-Tapolcán a barlangfürdőt látogattuk meg februárban. Aztán a farsangi mulatság következett farsangi fánkkal.

A kikelet meghozta a virágos kedvünket, márciusban hozzákezdtünk a nyugdíjas parkunk virágosításához. Meg is volt az eredménye, egész nyáron nyíltak ott a virágok. Március 8-án részt vettünk a nőnapi ünnepségen, majd készülődtünk a húsvétra, amikor 180 óvodást leptünk meg saját készítésű papírnyuszikkal.

Május elsején az önkormányzat rendezésében ünnepeltünk. Május utolsó vasárnapján gyermeknapi rendezvényen vettünk részt a rakamazi morotva partján. Ott voltunk a megyei kulturális szemlén Nagyhalászban is, sajnos a Nyugdíjaséletben nem láttuk viszont magunkat…

Az önkormányzat ebben az évben 40 ezer forinttal támogatott, ebből kirándultunk Egerbe, ahol nyugdíjastársainkkal találkoztunk és Demjénbe, ahol jót fürödtünk. Augusztusban részt vettünk a tiszaberceli regionális találkozón, ahol színpadra is léptünk, majd a balsai szomszédoláson – reméljük, mielőbb visszahívhatjuk őket. Októberben nálunk volt a 9. Jonagold Almafesztivál, itt lapcsánkát sütöttünk 120 kiló krumpliból, aminek nagyon örültek vendégeink. Mirkó László segítette munkánkat krumplival és almalével is. Tagjaink munkáját az önkormányzat oklevéllel ismerte el.

Mi is megrendezzük a névnapok megünneplését. Háziorvosunk, dr. Harsányi Béla pedig szeretettel oktat az időskor betegségei megelőzéséről. A karácsonyt az óvodásokkal tervezzük megünnepelni, és jövőre is számos tervünket szeretnénk megvalósítani!

Pásztor Józsefné Gizike egyesületi elnök

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .