Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
„Kedves Márti

Köszöntés és kiállítás Sóstófürdőn

A Nyíregyháza-sóstófürdői nyugdíjasok verssel, ajándékkal köszöntötték 70. és 80. születésnapjukat ünneplő tagtársaikat. Az ünnepeltek versben énekszóval köszönték meg a figyelmességet, melyet egyik klubtársunk írt.

Köztetek a klubban mi boldogok vagyunk. / Szerény 70–80 évünkkel vígan dalolunk. / Az Isten adott itt nekünk számos éveket / Tudja mi jó minékünk, hogy veletek legyünk.

Van itt, aki fiatal, még nem is 70. / Van, aki a 80-tól többet emel. / Kegyelem az életünk, sorsunknak hála. / Ezért fogunk készülni a farsangi bálra.

Köszönjük a figyelmet, a szeretetet. / Ez minket most egy kicsit megremegtetett. / Áldjon az Úr titeket, / Sok boldog évet adjon nektek, / annyit, amennyit megérdemeltek!

A 80 éves klubtagunk így elmélkedett: „Még mindig csinálok olyasmit, amit eddig soha életemben. 80 éves koromban először kértek arra, hogy énekeljek.”

Az ünnepséget a névnaposok és születésnaposok köszöntésével folytattuk. A jó hangulatot a kiadós vacsora és Bálint Pál zenéje is biztosította.

Lőkös Imréné klubtag

A Nyíregyháza-sóstófürdői nyugdíjasok porcelánkiállítást rendeztek. 12 nyugdíjas család hozta el féltve őrzött, legszebb porcelán tárgyait. Megtudhattuk tőlük minden darab történetét, és olyan porcelán tárgyakról is szó esett, melyektől nagy fájdalmukra meg kellett válniuk.

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .