Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Nyugdíjas évadzáró Mezőladányban

Nyugdíjas évadzáró Mezőladányban

December 31-én tartotta az Arany János Nyugdíjas Klub az évadzáró közgyűlését, melyben beszámoltunk az évben elvégzett munkákról.
A beszámolóban elhangzott, hogy klubunkat ebben az évben az alábbi klubok hívták meg: a nyíregyházi Római Katolikus Klub, Tornyospálca, Gulács, Mátészalka Napsugár, Nagydobos, Jéke, Záhony, Pap, Komoró, Kisvárda Életet az éveknek és Nyírbátor fogadott minket nagy szeretettel.

Ebben az évben mi három rendezvényt szerveztünk, egy-egy rendezvényünkre 8-9 klubot hívtunk meg. Májusban az első találkozót, augusztusban kistérségi gálaműsort, októberben az Idősek világnapi rendezvényét tartottuk, ahol jutalmat kaptak a kerek évfordulós nyugdíjas tagok. Oklevelet: Krupa Mihályné, Uzonyi Zoltánné, Babják Péterné és Balogh Józsefné nyugdíjas tagok.

Az idei évben tagjainkkal ellátogattunk a kisvárdai gyógyfürdőbe, Püspökladányba, a ladányiak nyolcadik találkozójára, ahol Körösladány, Mezőladány, Jászladány, Tiszaladány, Nádasdladány és Ladánybene nyugdíjas klubjai vettek részt.
Ezeken kívül voltunk a nyíregyházi megyei nyugdíjas találkozón, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

Mindezek után véglegesítettük a 2013-as munkatervet, amit a tagok javaslatai alapján állítottunk össze. Ebben négy helyi rendezvény lesz, köztük a kilencedik Ladány-találkozó, melyet az önkormányzat támogatásával fogunk megrendezni.
A hozzászólások a munkák elismerése mellett szóltak és kérték a vezetőséget, hogy a jövőben is hasonló módon dolgozzanak a klubunk sikeres érdekében.

Végezetül a szilveszterezés következett, ahol a vacsora mellett egy pohár pezsgővel kívántunk egymásnak áldott, nagyon boldog új évet.

Babják Péter klubelnök


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .