Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
 
Ünnep előtt, Sóstó-Sóstóhegyen

Ünnep előtt, Sóstó-Sóstóhegyen

A Sóstó-sóstóhegyi nyugdíjasok két karácsonyi ünnepségen is részt vettek. A többgenerációs együttműködés keretében a helyi Szabó Lőrinc Tagintézmény kisdiákjaival régmúlt karácsonyi népszokásokat bemutató színjátékot adtak elő. A rendezvényen fellépett a nyugdíjas klub tagjaiból alakult Sóstóhegyi Öregfiúk kórusa.

Másnap a klubtagok saját karácsonyi ünnepségükön vettek részt. Aki tudta elhozta kis unokáját is. Nagy örömmel hallgattuk a gyermekek verseit és éneklését. Karácsonyfánk előtt az öregfiúk kórusa karácsonyi dalokkal, a Vadrózsa tánccsoport gyertyás tánccal, a versmondóink sok szép verssel köszöntötték az ünnepet és egymást. Az ajándék sem maradt el. 

Minden nyugdíjastársunknak áldott ünnepeket és békés, boldog új esztendőt kívánunk!

A sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézmény kisdiákjaival közösen sustyavirágot készítettünk. A kisdiákok nagy lelkesedéssel fogtak munkához, s a foglalkozás végén mindenki örömmel mutatta mesterműveit. A virágokat meglepetésként, ünnepi díszként is felhasználhatják.

Lőkös Imréné


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata