Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Dr

Dr. Vágvölgyi János

(1937–2011)

Az igen népszerű és sikeres kórházigazgató főorvos nyugdíjazása után aktívan bekapcsolódott a megyei és Nyíregyháza városi nyugdíjas szövetségi életbe, mindkét testületben elnökhelyettesként tevékenykedett. Az egyesületekben megtartott előadásaival segített az időskor egészségügyi kérdéseit megérteni, megoldani. Nyugodjék békében!

Dr. Lányi Botond

(1941–2012)

Életének 71. évében súlyos betegségben elhunyt az aranytollas nyíregyházi újságíró, a Kelet-Magyarország volt munkatársa, több üzemi újság szerkesztője, a nyíregyháza Esti Szó alapítója, a Nyíregyházi Napló volt főszerkesztője. Ő szerkesztette szövetségünk internetes honlapját. Emlékét tisztelettel megőrizzük.

Elnökség

Frankó János

(1933–2012)

Az aranydiplomás erdőmérnök, kiváló szakember, a Nyíregyházi Erdészek Nyugdíjas Egyesületének alapító elnöke és közkedvelt vezetője volt. Az egyesület szívébe zárta szeretetteljes egyéniségét. A megyei szövetség nagyra értékeli közreműködését a közösségi élet formálásában, emlékét megőrzi!


2012. augusztus 27-én elhunyt Becző Pál

nyugalmazott alezredes, aki 23 évig volt a Fegyveres Erők és Rendvédelmi Szervek Nyugdíjas Egyesületének elnöke. 20 éve alapított dalkörével országos sikereket ért el katonadal-versenyeken és itthon, a megyében. Így emlékezünk rá!


Bardócz Sándorné Marika

(1935–2012)

Megyei Szövetségünk közel egy évtizeden át volt gondos gazdasági vezetőjétől búcsúztunk november 23-án. Nyugdíjazásakor a 107. sz. Ipari Szakmunkásképző Intézet (a mai Wesselényi Szakközépiskola) gazdasági igazgató-helyettesi székéből jött a nyugdíjas mozgalomba. Korábbi munkahelyén nagyra becsülték szakmai felkészültségét és elhivatottságát, s ezt kamatoztatta önzetlen munkájával körünkben is. Emberi tartása, magas humán műveltsége mindannyiunk számára példaértékű. Amíg egészsége engedte, szívesen volt közöttünk, a Dialóg Nyugdíjas Egyesületben. Emlékét tisztelettel és szeretettel őrizzük!


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .