Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
 
Versek, dalok, táncok Nagyhalászban

A szeretet nevében

A Beregsurányi Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub május 20-án a szeretet nevében ismét megrendezte a nyugdíjasok találkozóját. Vass Pálné Katika immár 17 éve vezeti a klubot hozzáértéssel, nagy-nagy szeretettel. Kiváló kulturális műsorukkal bejárják az országot, részt vesznek a határon túli rendezvényeken, megszámlálhatatlan elismerésben részesülve.

Örömmel üdvözöltük a határon túlról érkezett, fél éve alakult Asztélyi Nyugdíjas klubot, polgármesterük, Nagy Anikó kíséretével. Humoros, dalos jelenetet, népdalcsokrot adtak elő. Fergeteges műsorral szerepeltek Győrtelek nyugdíjasai Halmi József polgármester főszereplésével, vastapssal ismétlésre késztettük őket. Részt vettek még Beregszász, Beregdéda, Tákos, Gulács, Mátészalka, Vásárosnamény nyugdíjasai, verssel, nótával, viccel, jelentettel szórakoztatva a résztvevőket, emelve a már meglévő jó hangulatot. Az estebéd elfogyasztása előtt és után remek zenészünk, Herka Bertalan műsorára roptuk a táncot.


Pálinkásné Kósa Piroska

kistérségi egyesületi tag


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata