Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Az elnöki testület Román Demeterné vezetésével a megújult nyírbátori kempingben rendezte meg ezévi második találkozóját

Aktuális információk


Az elnöki testület Román Demeterné vezetésével a megújult nyírbátori kempingben rendezte meg ezévi második találkozóját. Köszöntötte a résztvevőket Nyírbátor polgármestere, bemutatta a város utóbbi időben végrehajtott nagyszabású fejlesztését, Hit és egészség programja megvalósítását. Ezután Szabó Pál ismertette az Országos Szövetségben történt változásokat, Jankovics Györgyi ügyvezető elnökké választását, és a NYOSZ törekvéseit a nyugdíjasok helyzetének javítása érdekében. Erre utal az elnökökhöz eljuttatott dokumentum is. Javasolta, hogy az egyesületek erősítsék a helyi kapcsolataikat, képviseletüket az önkormányzatoknál. Használják ki a pályázatírási lehetőségeket, segítségeket, keressék a szolgáltatási lehetőségeket (javítás, kézimunka-készítés), s kérte, segítsék a megyei szövetség munkáját a továbbiakban is.

Bejelentette, hogy Nyíregyháza a magyar dal fővárosa lesz szeptember 11-én, javasolta a részvételt! Végül kérte, minél többen jelentkezzenek a szeptember 12-i régiós nyugdíjas sportversenyre.


A megyei szövetség júliusban és augusztus első felében csak ügyeletet, fogadóórákat tart: hétfőn, szerdán és pénteken 9-től 12 óráig. Az országos szövetségben kedden, szerdán és csütörtökön 10-től 13 óráig lesz nyári ügyelet.


Felhívta a figyelmet a tiszeberceliek hagyományos kistérségi nyugdíjas-találkozójára, amely augusztus 4-án lesz a Tisza partján.

A Nyugdíjasélet következő száma augusztus közepén jelenik meg.

A találkozó résztvevői ebéd után nyírbátori városnézésen vettek részt a helyi Értelmiségi Nyugdíjas Egyesület vezetésével.

(E. T.)

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .