Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Tavaszvégén és nyárközepén Erdélybe

Erdélyi kirándulások


A megyei nyugdíjas lapunk megjelenésének támogatója, a Tóthbusz Kft. két nagyon szép, erdélyi tájat ajánlott figyelmünkbe utazási célként. A Kft. elnöke minden nagymama, nagypapa, unoka és hozzátartozó szíves figyelmébe ajánlja kedvcsinálóként a következő lehetőségeket. Az autóbuszos, félpanziós utat a nyugdíjasok pénztárcájához igazították. Mindenkinek jó szívvel ajánlják ezt az utat, azoknak is, akik már jártak ezeken a tájakon, hiszen Erdéllyel nem lehet betelni, mindig találni olyat, ami újra érdekes és szép.


Akkor lássuk, hová is vinne bennünket a légkondicionált busszal a Kft. elnöke, ő maga.

Tavasz végén a végállomás BORSA-FÜRED, három nap a tartózkodás,/ 2 szállással/

Időpont: 2011.06.21-23. Indulás a piac előtti parkolóból június 21-én reggel 6 órakor.

Ebben az időpontban nyílik a „havas szépe”, vagy más néven Rododendron, beborítva egy-egy hegyoldalt. Odafelé menet a máramarosi népi faépítészet remekeit csodálhatjuk meg. Másnap a kétszemélyes libegővel megyünk a virágos hegyoldalhoz, a bátrabbak még egy vízesést és egy forrástavat is megkereshetnek 4-5 órás túrával. Az utolsó napon Felsővisón erdei kisvonattal félnapos kirándulásra megyünk a Vasér völgyébe, amely fakultatív. Ennek végén hazaindulunk kiinduló helyünkre.

Költségek: Utazás+ félpanzió: 14.000 Ft/fő, a fakultatív költség: libegő+kisvonat: 60 lej.


A nyári kirándulás időpontja: 2011-07.22-24. Az indulás 24-én lesz szintén azonos helyről és időben, mint az első kirándulásra. A végállomás Torockó, ahol három napot és két éjszakát töltünk. Menet közben a tordai sóbányát szeretnénk megnézni, ez lenne első napunk programja.

A második napon délelőtt Nagyenyed nevezetességeit nézzük meg, délután pedig Tordán megmásszuk a Székelykövet. Az utolsó napon kétórás sétát tervezünk Kolozsvár központjában, majd haza indulunk.

Költségek: A fentivel egyező, azaz:14.000 Ft/fő Úti+szállás+ félpanzió/

Fakultatív költség: a sóbánya belépőjére cca.20 lej.


További hasznos információ: A két útra célszerű a lejt itthon beváltani. Jó tudni, hogy a költség nem tartalmaz baleset és poggyászbiztosítást./ A busznak van biztosítása./ A költség 50 fő utast feltételez. Ha ettől kevesebben megyünk, az útiköltség növekszik 4.000 Ft/fővel. Ez, ha csak 45 fő jönne, akkor 450 Ft/fő többletköltséget jelent minden utasnak. Ez alatti létszám esetén a kirándulás elmarad. Rajta hát, jelentkezzenek bátran ezekre az élmény gazdag utakra, mindenkit szeretettel várunk!

Jelentkezni lehet a 42/341-255-ös, vagy a 414-146-os telefonszámon. Előleg: 4.000 Ft/fő, április közepéig, akár hamarabb is, hogy a szállást előlegezni lehessen.


Az írást összeállította: Dombóvári István, ki leendő utasként elkíséri a csoportot./ e-mail: dombogarai@gmail.com /


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .