Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
 

A „Hatos” életéből

Az évek rohanók, /A napok suhanók. / Eltűnnek és nem maradnak, / Tégy el emléket magadnak”

Hét éve vagyok tagja a nyíregyházi Szociális Gondozási Központ 6. Számú Idősek Klubjának, melynek azóta változatlanul Hajcsákné Magyar Angéla a vezetője. Két korábbi munkatársát, Haller Margót és Nagyné Marikát már elbúcsúztattuk, mert nyugdíjba vonultak, de mindaddig azon dolgoztak, hogy a klub tagjainak hétköznapjait bearanyozzák. Második otthont biztosítottak az idős klubtagoknak. A mi örömünk az ő örömük is volt. Velünk izgultak például, amikor a gondozási központ által szervezett vetélkedőkön részt vettünk.

Szívesen emlékszünk az ugyancsak nyugalmazott intézetigazgatónkra, Román Demeterné Magdikára és a tavaly elhunyt Gyúró Imre elnök úrra. Jelenlegi igazgatónőnk, Deme Dóra gondoskodik az idősek érdekvédelméről, Vágvölgyi János főorvos úr már szinte tiszteletbeli klubtagunknak számít, hetente lát el bennünket egészségügyi tanácsokkal. Mindig nagy örömmel vesszük kézbe lapunkat, a Nyugdíjaséletet, kívánunk hosszú életet az újságnak és szerkesztőinek, Erdélyi Tamás főszerkesztőnek, munkájukhoz további erőt és egészséget!

Molnárné Edit klubtag

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata