Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Kecsekeméti vendégeink voltak

Kecsekeméti vendégeink voltak


Július 30–31-én az Alvégesi Nyugdíjas Klub és a Konzervgyári Nyugdíjas Egyesület meghívására – cserébe egy tavaly Kecskeméten tett kirándulásunkra – városunkba látogatott a kecskeméti Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub 50 fővel, Borsosné Erzsike, a klub elnöke vezetésével és Gódor József a Városi Nyugdíjas Szövetség elnöke kíséretében. Vendégeinket elvittük a Móricz Zsigmond Színházba, ahol Pintér Zoltán műszaki vezető tájékoztatott bennünket a színház múltjáról, jelenéről és a következő előadásokról. Ezután a Városházán Mikó Dániel önkormányzati képviselő és Darai Dalma idegenvezető a Krúdy teremben mutatta be városunkat.

A fogadást a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum Kamaratermében tartottuk. Jelen volt még Lipták Lajos önkormányzati képviselő, az önkormányzat oktatási, kulturális és sportbizottságának elnöke, Bohács József, a VMK Igazgatója, Szabó Pál, a Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke és Román Demeterné Magdika a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Egyesület alelnöke. Itt Juhász Lászlóné Marikával a Konzervgyári Nyugdíjas Egyesület elnökével bemutattuk klubunkat, majd jófajta helyi pálinkával, konyakkal és finom pogácsával kínáltuk vendégeinket.

A délután folyamán megnéztük a város nevezetességeit, bár az idő nem fogadott kegyeibe, mert végig kísért bennünket az eső. A hangulat ennek ellenére nagyon jó volt, a vendégek az ellátással is elégedettek voltak.

Vasárnapi programunk a Múzeumfaluban kezdődött, ahová a városnéző kisvonattal mentünk, majd a Vadasparkban töltöttük az időt a délutáni vonatindulásig. Vendégeinknek nagyon tetszett városunk és azzal búcsúztunk, hogy jövőre ismét visszajönnek, mert még sok a látnivaló. Megígértük, hogy mi is elmegyünk hozzájuk.

Köszönjük Kósa Tímea alpolgármester asszonynak és Bohács József igazgató úrnak a támogatást!


Bráz Katalin, az Alvégesi Nyugdíjas Klub elnöke


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .