Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Év vége Leveleken

A 2010-es év eredményes volt mind a változatos foglalkozások rendezésében, mind négy kirándulással. Ezekről menet közben beszámoltam, de az év vége programja is dús volt. Először is a megyei nyugdíjas találkozón vettünk részt. Nagyon jó rendezvény volt. Tartalmas, jó volt a műsor, a zene. Sok emberrel találkoztunk. Élményekkel tértünk haza sokan.

Novemberben megyejáráson voltunk. Nagykállóban, Balkányban, Szakolyon és Máriapócson jártunk. Igen hasznos volt elmenni. Ezeken a településeken korábban még nem jártunk. Sok mindent láttunk, sok szép épületet, templomot, és gyönyörű településeket. A fogadtatás mindenütt kiváló volt. Az idegenvezetők igazán remekül végezték munkájukat. Remek időt fogtunk ki. Szakolyban kaptunk egy kis vendéglátást is a polgármesteri hivataltól. Láttunk egy bioüzemet, amely alternatív, megújuló energiát, biofüvet és hulladékot dolgoz fel, ebből nyerik az energiát. A templomokban hálát adtunk a Mindenhatónak az év sikeres kirándulásaiért.

Aztán a megyei karácsonyi ünnepségre mentünk el néhányan. Felemelő, szívet-lelket melengető előadók, köszöntők és énekek hangzottak el. Az 50. 60. házassági évfordulósok köszöntése is megérintette az ember lelkét.

Közben itthon is készültünk az Adventi forgatagra és a karácsonyi hangversenyre gyakoroltuk karácsonyi énekeinket, mert hagyományosan szerepel a nyugdíjasok kórusa. Sikert is arattunk. Készültünk az év végi taggyűlésünkre is. Itt a karácsonyra emlékezve búcsúztatjuk az óévet és köszöntjük az újat.

Ez az év végi ünneplésünk rendhagyó volt, mert új elnököt is választott a tagság Asztalos Jánosné személyében. Borbély Árpádné, korára való tekintettel, lemondott. Megköszöntük a sok éves eredményes munkáját, és sok sikert kívántunk az új elnöknek.

Összegezve, eredményes és sikeres volt ez az év is. Kívánunk e cikk olvasóinak is békés, boldog esztendőt 2011-ben!

Dávid JózsefNyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .