Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Városi nyugdíjasnap Nyírmadán

Tamási_2a.jpgTamási Sándor, az egyesület elnöke

Fennállásának negyedszázados jubileumát  ünnepelte szeptember 11-én Nyírmadán a Nyugdíjasok Egyesülete. Szokatlan módon, mert ünnepére meghívta a város valamennyi nyugdíjasát, vegyenek részt örömükben. Örömüket nemcsak a 25 év ezernyi együttes cselekedete a településért, a közösségért, a kirándulások élményei, a közös éneklés-nótázás, egymás irodalmi alkotásainak megismerése, sikereiknek, pályázati eredményeiknek megbecsülése, a tőlük elszármazottakkal tartott baráti kapcsolatok tartós szálai okozzák, hanem az ifjú városhoz, a nagyobb közösséghez tartozás, népdalkórusuk sikerei, minősítései, a régiós kapcsolatok, a megyén belüli elismerés – mindezekről örömmel szólt Tamási Sándor elnök.

Most különösen indokoltnak érezték, hogy otthoni környezetben ünnepeljenek, a szépen felújított iskolában, ahol valaha többen is tanítottak. A vendéglátó iskolaigazgató, a támogató vállalkozók és társ civil szervezetek mellett köszöntötte őket Kálmán Béla, a város polgármestere és Szabó Pál, a Megyei Szövetség elnöke.

Az ünnepi műsorban a Népdalkórus mellett Mészáros Attiláné versmondása, Polyák Sándorné éneklése és az iskola roppant ügyes Kabóca tánccsoportja örvendeztette meg a tagságot és a vendégeket, majd közös ebéd után nosztalgiazene és tánc mellett szórakoztak késő délutánig az egyesület tagjai. (E. T.)


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .