Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Tisztújítás a nyugdíjas szövetségnél

Tisztújítás a nyugdíjas szövetségnél

Az új elnök: Szabó Pál

A terveknek megfelelően március 18-án Nyíregyházán tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége. A szavazati joggal rendelkező klubok, egyesületek közül 75 képviseltette magát. A jelölő bizottság elnöke, a sóstói-sóstóhegyi szervezet elnöke, Szepesi Emil bejelentette, hogy a megyei szövetség elnöki posztjára két jelöltet neveznek meg. Mindketten elfogadták, ha a másik kapja a szavazatok többségét, akkor a kieső támogató munkájára alelnökként számíthatnak. A jelölteknek módjukban állt kifejteni véleményüket a szövetség tervezett tevékenységéről.

A titkos szavazás lebonyolítása után az eredmény: a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnöke az idén 70. születésnapját ünneplő Szabó Pál eddigi megbízott elnök, aki a Magyar Posta Zrt. munkatársa volt, nyugdíjba vonulása előtt a Nyíregyháza 1. számú postahivatalt vezette. A Szabó Pálra leadott szavazatok száma 50 volt. A szavazók harmada dr. Vágvölgyi János ny. kórház főigazgatóra voksolt, aki alelnökként, mint Nyíregyháza-orosi nyugdíjas dolgozik évek óta a szervezetben. Ugyancsak alelnöknek választották meg Zsíros Antalnét (Tiszabercel).

A szövetség titkára Kovács Jánosné.

A hét tagú elnökségben foglal helyet a felsoroltakon túl Borsi Béla (Záhony), Heizer György (Mátészalka) és Sitku János (Nyíregyháza).

A küldöttek a Felügyelő bizottság elnökévé Kakuk Józsefet választották Nyíregyháza-Sóstó), tagjai dr. Pawlik Mihály (Nyíregyháza) és Peimli Rudolfné (Szabolcs). Az Elnökök fórumának elnöke Román Demeterné (Nyíregyháza).

XXX

A szövetség értékelte és nagyra becsülte azt a munkát, melyet az előző ciklus végén lemondott Gyuró Imre látott el közmegelégedésre. A mostani jelölés után néhány új ember került a vezetésbe, de azokat is tárt karokkal várták, akik a korábbi évek eredményeinek részesei voltak.

Ön a(z)