Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
(Nyugdíjasélet 08/09)

Bejelentés a testületi ülésen

Lemondott a szövetség elnöke


A szövetség 2008. szeptemberi ülésén az elnöklő Román Demeterné bejelentette: a szövetség elnöke, Gyúró Imre felkérésére felolvassa az itt következő levelet, amelyet a tagsághoz és az elnökséghez intézett:


Nem volt könnyű a személyes elhatározásom, de mégis úgy döntöttem, hogy 2008. október 1-jén lemondok a megyei szövetség elnöki megbízatásáról. Lehetővé teszi ezt az alapszabály 6. bekezdésének e) pontja, mely kimondja, hogy a tisztségviselők megbízatásának megszűnése lemondással történik. Kérem, vegyék tudomásul döntésemet! Elhatározásomban egyetlenegy negatív élményem vagy esemény nem befolyásolt. Nekem ez a mozgalom igen sok pozitív élményt adott, értelmes cselekvéssel töltöttem el nyugdíjas éveimet, sok sikerélményt adott számomra. Ebből az alkalomból köszönetet mondok Önöknek!

Sikereink közül megemlítem, hogy a 13 alapító egyesületből ma már 110-nél több egyesület tevékenykedik az idősek életmódjának megváltoztatásáért. Szövetségünket tekintély és elismerés övezi itthon és az országban egyaránt, amelyet országosan a legjobban működő és a legjobban szervezett szövetségnek tartanak. Színvonalas rendezvényeink, újságunk megjelenése sokak számára várt időpont volt. Beépültünk a helyi társadalom életébe, alkotó időskori életet biztosítottunk sokak számára. Ezeket a sikereket Önök, és anyagi-szellemi erőkkel támogató egyének, hivatalok, szervek tették lehetővé. Mégis lemondok tisztségemről, mert úgy gondolom, hogy az az ok mindenki számára elfogadható: szeretném egészségi állapotomat a jelenlegi szinten megőrizni. Most mindenkinek megköszönöm az eddig nyújtott segítséget, az együttműködést, s kérem, folytassák szellemi-anyagi tevékenységüket, gazdagítva azzal e korosztály érdekvédelmét, életvitelének formálását.

Megköszönve a bizalmat, még egyszer kérem, vegyék tudomásul lemondásomat! További hasznos, sikeres tevékenységet kívánok az időskorúak érdekében.”


Nyíregyháza, 2008. szeptember 9.


Tisztelettel:  Gyúró Imre,

a szövetség elnöke

Ön a(z)