Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Az ibrányiak a Nyugdíjas EXPÓ-n

Az ibrányiak a Nyugdíjas EXPÓ-n

Az év végén mindig időszerűnek tartjuk, hogy számot vessünk a mögöttünk hagyott események eredményeivel, buktatóival, boldog s olykor boldogtalan életünk szakaszaival. Tesszük ezt önmagunkban, családi életünkben, és a közösségi életünkre vonatkozóan is.

E számadásban én az utóbbira gondolok: a nyugdíjasok korosztályában élve, évek óta figyelemmel kísérhetjük, hogyan nőtt hatalmas táborrá megyénk nyugdíjas korosztálya, s életünk szervezetté, tartalmassá, szépségessé válása.

A szervezett és tartalmas életért, úgy vélem, nagyon-nagyon sokan kitartóan, önzetlenül dolgoznak, dolgoztunk. Mindezt nem is rejtettük véka alá, hiszen van nekünk, nyugdíjasoknak egy folyóiratunk, amelyben a megyei szintről is tájékozódhatunk.


Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Engedtessék meg nekem, hogy az Ibrányi Nyugdíjas Egyesület nevében tisztelettel és kortársi nagyrabecsüléssel köszönetet mondjunk munkájáért!

A mi folyóiratunk sokoldalúan tartalmas, színes, képekkel illusztrált irodalmi, kulturális, egészségmegőrző ismereteket ad, tájékoztatást nyújt, egy mindnyájunk által szeretett folyóirat! Köszönjük, hogy önzetlenül ennyit dolgozik értünk: az egész megye nyugdíjasaiért. Köszönjük mindazoknak a munkáját, akik ebben részt vesznek. Úgy gondoltuk egy kis humorral megtöltött érzéseinkkel, hogy hosszú távon „megtartjuk Főszerkesztő Urat magunknak!”

Boldog karácsonyt, s jó egészségben töltött új esztendőt kívánunk:

Ezer haszontalan szónál is többet ér egyetlen, amely békét sugároz!” „A kedves szavak lehetnek rövidek és egyszerűek, de örökké visszhangoznak.”

Az Ibrányi Nyugdíjas Egyesület nevében: Puskás Gusztávné

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .