Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Új év – 2012 –, köszöntünk

Karácsonyi hangulat

Zenés-táncos összejövetellel búcsúztatta az óévet a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület tagsága. A gazdagon felöltöztetett karácsonyfa, a korhűen elkészített betlehem, az ízlésesen díszített terem sajátságos ünnepi hangulatot kölcsönzött az eseménynek. Átszellemültünk az eljövetelről, a Megváltó születéséről szóló énekek és versek hatására. Derűt és nosztalgiát váltottak ki belőlünk a gyermekkorunk kántálási, csillagozási és betlehemezési szokásait felelevenítő jelenetek. A meghitt percek tovább fokozódtak, amikor néhány lelkes hölgy tagtársunk megejtően szép mézeskalácsokat tartalmazó tálcákkal lepett meg bennünket.

A város közkedvelt csárdája által felszolgált változatos és ízletes vacsora elfogyasztása után felidéztük a mögöttünk hagyott év legszebb és legizgalmasabb pillanatait: az erdélyi, visegrádi, esztergomi, hortobágyi, erdőbényei, lillafüredi és sóstói kirándulásokat, a majálisi főzőversenyen szerzett fődíjat, a közös szalonnasütéseket és főzéseket, a nyugdíjas egyesületek versenyein elért kiváló eredményeket, valamint az ismereteinket gazdagító színes előadásokat és egyéb programokat. A tombolasorsolást követően pedig véget érni nem akaró mulatozás vette kezdetét, melyhez a zenét ezúttal is Pásztor István szolgáltatta, valamennyiünk megelégedésére.

Vincze István elnökségi tag

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .