Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Városi karácsony

A megyei „nagykarácsony” után a Városi Szövetség is megrendezte évzáró közgyűlését, amely december 28-án, a Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében, szinte teltházat vonzott. A nyugdíjasokat a Nyíregyházi Hölgykoszorú, Kazár Ticiána vezetésével köszöntötte szívet melengető dallamaival. A „hivatalos” elnöki asztalnál az elnöklő dr. Vágvölgyi János alelnök és Szabóné dr. Csíszár Gabriella városi elnök mellett Csabai Lászlóné polgármester, Tukacs István országgyűlési képviselő, Szabó Pál megyei szövetségi elnök és Nagy László alpolgármester foglalt helyet.

Elsőként Csabai Lászlóné polgármester köszöntötte a város legidősebb polgárait. Többek között elmondta: a nyugdíjasokra nagy szükség van, a tapasztalataikra, a sokszorosan megedzett tűrőképességre, a higgadt, mértéktartó, mégis előre mutató ítéletalkotásukra. Ezután a polgármester asszony Bencs László-emlékérem városi kitüntetésben részesítette Makrai Lászlót, a Dialóg Közhasznú Nyugdíjas Egyesület tagját – korábban a megyei szövetség rendkívüli nyugdíjemeléssel foglalkozó munkatársa – a város nyugdíjasai érdekében kifejtett tevékenységéért. Aztán a városi elnök megtartotta éves beszámolóját, megköszönve az együttműködést legaktívabb munkatársainak és a városban működő egyesületek vezetőinek. Végül Seres Árpádnénak, a Konzervgyár Nyugdíjas Egyesülete volt vezetőjének nyújtott át elismerést.

A karácsonyi ünnepség fénypontja a kerek évfordulós idős nyugdíjasok (80, 85, 90, 95 évesek) megajándékozása volt, ami a nemes gesztuson túl, tartalmával hozzájárult az idős emberek vidámabb és gazdagabb évbúcsúztatójához. (E. T.)Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .