Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Pócspetri 15 éves jubileuma


2009. augusztus 15-én tartotta megalakulásának 15. évfordulóját a Pócspetri Nyugdíjas Egyesület. A tagság Demeter Ferencné elnök és férje irányításával készítette elő az ünnepi rendezvényt, melynek védnöke Pataki László polgármester volt. Az ünnepségen Végvári Györgyné önkormányzati képviselő köszöntötte a vendégeket: dr. Rizsák Ildikót, a megyei közgyűlés tanácsnokát, Zsíros Antalnét, a Megyei Nyugdíjas Szövetség alelnökét, Kovács Jánosné titkárt, Hajzer Györgyöt, az elnökség tagját, Kuktáné Kovács Márta irodavezetőt és a vendég testvéregyesületek képviselőit Biatorbágyról, Szatay Lajos, Bujról Németh Erzsébet és Beregsurányból Vas Pál Sándorné vezetésével.

A polgármester köszöntője után az elnök asszony számolt be az egyesület eddigi tevékenységéről és eredményeiről, a Leader-programról, a kirándulásokról, kistérségi találkozókról, a pályázatokról, melyek segítettek ezek anyagi feltételei előteremtéséhez. Így olyan tájakra is eljuthattunk, ahová saját erőnkből nem sikerült volna. Nagy jelentősége van a családi napoknak, amelyet nagyszülők és unokák együtt töltenek. A 15 éves beszámoló elég hosszú volt, a végén az alapító tagoknak és a támogatóknak oklevelet adtak, és virággal köszönte meg a tagság az elnök asszony mindig fáradhatatlan tevékenységét. (Öt az önkormányzat az augusztus 20-i ünnepségen ajándékcsomaggal jutalmazta.)

Az ünnepi műsorban óvodások, iskolások és az egyesület énekkara szerepelt színvonalas műsorral. A közös ünnepi ebéd után a vendég egyesületek műsora következett, a biatorbágyiak tánccal, a beregsurányiak kánkánnal, a buji elnök asszony verssel köszöntötte a jubiláló egyesületünket. Ezután megkezdődött a tánc és a szórakozás. Nagyon jó volt a hangulat, az ünnepség feltöltődést adott a további munkához, és megerősített bennünket abban, hogy érdemes nyugdíjasként egy közösségbe tartozni; szebbé és hasznosabbá tenni életünket. Köszönet érte vezetőinknek és a legaktívabb tagoknak!

Veres Pálné alapító tag


Felső képünkön Pataki László polgármester köszönti Demeter Ferencné egyesületi elnököt, valamint a népes vendégsereget.

Alsó képünkön: a Biatorbágyról érkezett vendégek sikert arattak műsorukkal.

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .