Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Konzervgyári Ki mit tud?


A 2009-es esztendő más volt, mint a többi év. Sokkal többet kirándultunk, utazgattunk, tevékenykedtünk az előző évekhez képest. Minden rendezvényen, megmozduláson igyekeztünk részt venni. Más nyugdíjas klubokhoz társulva, csoportosan utaztunk belföldre, külföldre egyaránt.

Részt vettünk sport rendezvényen, kulturális bemutatókon, kiállítások megnyitóján, múzeumokban, színházban, moziban, szalonnasütéseken, fõzõversenyeken. Kevesebb idõt töltöttünk a négy fal között, és így több idõ jutott a közös tevékenységre.

A sok közös program után megszületett nyugdíjas egyesületünk elsõ nagy rendezvénye, a szépkorúak Ki mit tud? versenye, ének, vers, próza, tánc kategóriában. A Városi Televízióban hirdettük meg rendezvényünket, ezenkívül eljuttattam nyugdíjas kluboknak is a szórólapokat. Rövidesen összeállt a fellépõk névsora. A nagyhalászi Õszirózsa, az alvégesi, borbányai, kisteleki-szõlõsi nyugdíjas klubok részvételével összesen 26 mûsorszám szerepelt a jelentkezési listán.

Rendezvényünkhöz támogatást kértem, és kaptam az EKO igazgatójától, Csabai Lászlóné polgármester asszonytól és néhány "jól menõ" üzlettõl. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a rendezvény támogatásáért minden támogatónak. Továbbá köszönetet mondok a fellépõknek, akik biztosították a színvonalas mûsort, az ötfõs zsûrinek a lelkiismeretes, odaadó munkáját, és az élõ zenét szolgáltató együttes szuperbuliját. Végül, de nem utolsósorban szeretném nyugdíjas társaimnak megköszönni a kitartó, odaadó, lelkes segítségüket.

Juhász Lászlóné klubvezetõNyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .