Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
A 35 éves Örökzöld

Szüreti mulatság és kirándulás

A Vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjas Klub az előző évek hagyományát követve, az ősz, a szüret hangulatát idéző rendezvényére számos nyugdíjas klubot meghívott, hogy együtt tölthessünk egy szép délutánt. Örömünkre szolgált, hogy az Abasári Nyugdíjas Klub tagjai is elfogadták meghívásunkat, a nagy távolság sem volt akadály, hogy a nemrég kialakult barátságot tovább ápoljuk. A klubok kulturális bemutatókkal, szavalatokkal, vidám, játékos jelenettel szórakoztatták a jelenlévőket. A rendezvényt a város polgármestere Filep Sándor úr nyitotta meg, aki az Idősek Világnapja alkalmából emléklapokat adott át a helyi klub 70 év feletti tagjai részére. A megható ünnepséget finom ebéd követte, majd vidám zenére fiatalosan roptuk a táncot.

Természetesen a tombola sem maradhatott el, ahol a fődíj most is a tehetséges klubtagunk Szenáki Kálmánné Jolika festménye volt.

*

Az Esze Tamás Nyugdíjas Klub tagjai egynapos kiránduláson jártak Budapesten. Kirándulásunk fő célja a Sándor-palota megtekintése volt. A napsütésben gyönyörű volt a kilátás és sok fotót készítettünk a városképről és a csoportról. Dr. Sápi Mónika segítségével bejuthattunk a Sándor-palotába. A szigorú elővigyázatosságot követelő ellenőrzésen átjutva, nagyon kedves, udvarias fogadtatásban részesültünk. Megismerhettük a palota történetét 1806-tól napjainkig.

A látogatás után átsétáltunk a Mátyás-templomba, ahol klubelnökünk a templommal kapcsolatosan kis ismertetőt olvasott fel. Fotókkal örökítettük meg a látottakat. A fáradságunkat a bástya közelében pihentük ki.

Sajnos az idő eltelt és indulnunk kellett a pályaudvarra. Alig várjuk, hogy lehetőségünk legyen megismételni egy ilyen szép napot.

Vass Jánosné elnök


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .