Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Pro Urbe emlékérmet kapott a Kézfogás Nyugdíjas Egyesület

Pro Urbe emlékérmet kapott a Kézfogás Nyugdíjas Egyesület


Gávavencsellőn ebben az évben is színvonalas műsorral ünnepeltük az Államalapítás, az Új kenyér és az Összefogás Napját. Az ünnepi műsorban – hagyományainkhoz híven – minden korosztály részt vett, hiszen ez az ünnep mindannyiunk szívéhez igen közel áll.

Ezen a jeles napon került sor a helyi elismerő díjak átadására is. Gávavencsellő Díszpolgára kitüntető címet kedves tagtársunk, Iski Károly vehette át, aki több évtizedes oktató-nevelő munkájával, fáradhatatlan közéleti tevékenységével érdemelte azt ki. A Pro Urbe-díjra pedig egyesületünket tartotta érdemesnek Gávavencsellő Nagyközség Képviselőtestülete.

A település társadalmi, kulturális ágazatában kiemelkedően hasznos munkájuk, a közösség értékeit növelő, maradandó eredményeik elismerése és köszönetünk jeléül.” – hangzott az indoklásban. A Gávavencsellő címerét ábrázoló emlékérem mellé gyönyörű díszoklevelet és 50 ezer forint pénzjutalmat vehettünk át Vojtó Mihályné polgármestertől és Szenderákné Tallai Mária jegyzőtől, virágcsokrok kíséretében. Az egyesület jelenlévő tagjait egy-egy szál fehér rózsával köszöntötték az önkormányzat képviselői.

Nagy örömet jelent számunkra a megtisztelő cím, az elismerés. Köszönjük, hogy munkánkat megértéssel segítik, támogatásukra mindenkor számíthatunk. Amint eddig, úgy a továbbiakban is igyekezni fogunk hasznosan tevékenykedni településünkért, egymásért, elsősorban az idős korosztályért. Közösségünkben legfontosabb érték egymás elfogadása, támogatása. Működésünkkel bizonyítani szeretnénk, hogy az idős ember is érték, számára meg kell keresni a kiegyensúlyozott, derűs öregkor lehetőségeit. Mi azon vagyunk!


Rusz Péterné elnök


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .