Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
MUNKATERV 2011-ES MOZGALMI ÉVRE

A Szövetség munkaterve a 2011-es évre


Éves munkánk fő célja ez évben az összefogás, az összetartozás, a jó közösségi élet és a kölcsönös segítségnyújtás erősítése. A civil szféra, ezen belül a pályázati rendszer változásai, valamint a forrásteremtés nehézségei figyelembe vétele mellett alakítottuk terveinket és tevékenységünket.

A hétfős vezetőség az üléseit havonta tartja, a hónap utolsó hetében. Szükség esetén a helyiek összehívásával dönt a vezetőség a sürgős ügyekben. A témák függvényében meghívott is lesz a vezetőségi üléseken.

A müködési pályázat új intervalluma, a nyári négy hónap megváltoztatja a nyári irodai szünet rendjét. Döntést ebben május hónapban hozunk. Az iroda müködését folyamatosra tervezzük, bízva fogyasztóvédelmi pályázatunk sikeres elbírálásában.

Fórumot három alkalommal tartunk. Március 1-jén Nyíregyházán, június hó elején, vidéki helyszínen, szeptember hó elején, Nyíregyházán.

Megyei rendezvények terve:

kulturális bemutató(k) május 28-án 10 órától Csenger és Nagyhalász városokban;

Régiós Nyugdíjas Sportverseny május 21-én Nyíregyháza, Városi Stadionban;

Idősek Világnapja megyei rendezvény, szeptember 30-án a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

Idősek Karácsonya megyei ünnepség december 2-án a Nyíregyházi Főiskolán.

Szolgáltatásainkra és az irodai, valamint postaköltségekre egyesületeinktől 2011 évre az éves tagdíjuk 5 százalékát kérjük. Befizetését, kérjük, április 15-ig átutalással, illetve csekk befizetéssel eszközöljék.


Néhány figyelemfelhívó ajánlásunk:

Az idei eddig meghirdetett és benyújtott pályázatokhoz önrészt kell, illetve kellett garantálni, ahhoz is számlakeretet kell felmutatni.

A múlt évi szolidaritási akció keretében a Nyugdíjasok Országos Szövetségéhez (NYOSZ) befizetett összegek egy külön számlán vannak. Az összeg felhasználásáról a február 23-i OT ülés által választott háromtagú kuratórium dönt majd az OT elvei alapján.

A NYOSZ elnöke, Jankovits György lemondott, a február 23-i OT ülés elfogadta, utódját jelölések után május 25-i OT ülés választja

Megyei Találkozót ez évben nem tervezünk.

A régió szövetségei 9 tagja közül, 3 tagú Észak- alföldi Nyugdíjas Tanácsot tervezünk, határozott célkitüzésekkel létrehozni május hónapban.

Folytatni kívánjuk – ha sikerül a pályázatunk – a Kerekasztal címü előadássorozatot, nagyobb létszámú hallgatóságnak, több fontos témáról, kérdésről.


Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .