Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:
Üdülés Balatonfüreden

Üdülés Balatonfüreden


A Vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjas Klub a múlt évi sikeres balatonfüredi kirándulását az idén is megismételte. Nagy izgalommal készült a lelkes csapat, hogy fogjuk-e olyan jól érezni magunkat, mint az első alkalommal. Bátran kijelenthetem, hogy még eseménydúsabb és felejthetetlenebb öt napot töltöttünk a Hotel Marina kényelmes és vendégszerető szállodájában.

Voltak, akiknek ez volt az első szállodában töltött pihenésük. Jó volt látni a vidám, felszabadult tekinteteket és hallani a hangos nevetést, melyet a közös játékok, rögtönzött ki mit tud, a tekézés versenyizgalma váltott ki. Nem hagytuk ki a Beach-partyt, amelyen a korunkat meghazudtoló vidám táncos estét töltöttük.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, és élvezhettük a Balaton hullámait a Tihanyba való hajóút alkalmával. A helyi kisvonattal végigjártuk Balatonfüred utcáit és közben hallgattuk az éppen elénk tárult nevezetes épület vagy létesítmény ismertetését.

Szívesen gondolunk vissza a közös esti asztal melletti beszélgetésekre, melyek még közelebb hoztak bennünket egymáshoz. Sápi Istvánné klubelnökünk szervezőkészségének köszönhetően mindenki jól érezte magát és az utazás fáradalmai ellenére, már mindenki az elkövetkezendő évre gondolva kérte, hogy újra ide szervezze a klub ötnapos kirándulását.

* * *

Zoárd-napi Sokadalom

A Vásárosnaményi Esze Tamás Nyugdíjasklub tagjai, nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy részt vehettünk a városi rendezvényen, a Zoárd Napi Sokadalomban.

A kulturális program keretében népdalok előadásával és néptánccal léptünk fel, de emellett főzési tudományunkkal is bizonyítottuk sikerünket. A töltike és krumpligulyás a szakácsainknak és az előkészítésben szorgoskodóknak köszönhetően finom lett, melyért sokan felkeresték sátrunkat, hogy megkóstolhassák.

Szponzoraink segítségének köszönhetően sikeres, eredményes napot tudunk magunk mögött. Köszönetet mondunk Szőke József tánctanárnak, Bittner Józsefnek, Madai Józsefnek és Konczné dr. Sápi Mónikának, hogy segítettek a szereplésünk megvalósításában!


Vass Jánosné

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .