Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége
4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. Tel/Fax: 42/414-146               Levél nekünk
A megyei szövetség az egyesületek képviselőit, a nyugdijasokat, a Városmajor u. 2-ben, a Civilházban fogadja. Nyári ügyelet: szerda 9-12-ig. Megközelíthető a 12-es autóbusszal. A megyei elnök elérhető telefonon, a 30/968-6782 számon.
    Főoldal
    Dokumentumok
    Iránytű
    Hírek
    Tevékenységek
    Szolgáltatások
    Események
    Rendezvények
    Fotóalbum
    Környezetünk
    Kapcsolatok
    Vendégkönyv
    Történetünk
    Alkotásaink
    Egyesületi tagok
    Archívum

 
Friss hírek
    - Alapszabályunk
    - Új dokumentumok
    - Tagnévsor
    - TÁMOP

Támogatás:SZJA 1% Köszönetnyílvánítás 1%
Támogatónk:

Korábbi híradásainkból

Életképek a Sóstói Nyugdíjas klub életéből

Képek

 

 
Leveleki elnöki tanácskozás a tó partján, esős időben

Képek

 

A találkozón Gyúró Imre tartott előadást, jelen volt a község polgármestere. A leveleki egyesületet Borbélyné egyesületi elnök, a települést Dávid József ny. tanár mutatta be. A helyiek főztek bográcsban finom ebédet. A találkozó után megtekintették a község katolikus templomát. (2005. május 25.)
Orosz Szilárd ablakban

Képek

 

 

 
Tiszaberceli nyugdíjas régiótanácskozás a Tisza partján, remek időben

Képek

A színpadon Gyúró Imre mellett dr. Fábián Gergely tartott előadást a szociológia tapasztalatairól a megye időskorú lakosai körében. Műsort a község kisdiákjai és az egyesület női kara adott, majd közös ebéd és zenés szórakozás következett. (2005. aug. 11.)

Nyugdíjaselnökök tanácskozása 2005. szeptember 20.

Képek

 
Nyugdíjasok a Nemzeti Hangversenyteremben

Képek

Nyugdíjasok a Nemzeti Hangversenyteremben a világnap tiszteletére Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Göncz Kinga miniszter, Pécsi Ildikó és Koncz Zsuzsa közreműködésével. (2005. szeptember 30.)
Nyugdíjasok világnapja

Képek

Nyíregyházán Jankovich Györggyel, Csákabonyi Balázzsal, Vojnik Máriával és Gazda László megyei elnökkel a Bujtosi csarnokban (2005. október 21-én).
Regionális találkozó

Képek

Szabolcson regionális találkozó volt a környékbeli egyesületekkel. Vendég volt Vojnik Mária, előadást tartott Halászi ny. tanár úr. A rossz időben sátor alatt kellett megtartani a rendezvényt (2005. október 22.)
Nyugdíjasok karácsonya

Képek

Nyugdíjasok karácsonya a főiskolán, előadók Tukacs István alpolgármester és Gyúró Imre, a gávavencsellői kórus énekelt, majd megajándékozták az aranylakodalmukat ünneplő nyugdíjasokat. (2005. dec. 12.)
Megalakult a városi nyugdíjas egyesület

Képek

Az alakuló ülésen megvtárgyalták az éves munkaprogramot, és ajánlás született a megyei szövetséggel együttműködésre. (2006. február 15.)
Testületi ülés

Képek

A megyei szövetség nyugdíjas testülete ülést tartott az éves munkaprogramról, és a gazdasági munka eredményeiről, a pályázatokról. (2006. február 17.)
Kézimunka-, játékkészítő foglalkozás

Képek

Pályázati forrásokból szervezett kézimunka-, játékkészítő foglalkozás Nyíregyházán (2006. március 30.)
Nyugdíjasnap Ibrányban

Képek

Nyugdíjasnap Ibrányban (egy kicsit a választási kampány jegyében), Jankovits György és Gazda László beszédével. A megyei szövetséget Szabó Pál képviselte. Az előadások után a helyi iskolások műsora szórakoztatta a környékbeli nyugdíjasegyesületek tagjait. (2006. április 1.)
Tapasztalatcsere és kirándulás

Képek

Pályázati segítséggel 15 kárpátaljai nyugdíjas vezetővel folytatott tapasztalatcserét a megyei szövetség. A második napon budapesti kiránduláson vettek részt a vendégekkel. (2006. ápr. 19.)
Betekintés a hétköznapokba

Képek

Julika, a gazdasági felelős pályázatokon dolgozik. (2006. ápr. 19.) Iván László, a fogyasztóvédelmi tagozat vezetője szervezi az egyesületek fogyasztóvédelmi tanácsadó munkáját. (2006. ápr. 19.)
Kulturális találkozó Nyírbátorban

Képek

Kulturális találkozó Nyírbátorban, az új művelődési központban. Megnyitja: Balla Jánosné polgármester és Gyúró Imre megyei elnök. Műsorvezető: Rusz Péterné. A képeken szerepel: Tarpai Nyugdíjas Egyesület, Pócspetri Nyugdíjas Egyesület, Nagyecsedi Nefelejcs Klub (Ötvös Lászlóné), Ibrányi Nyugdíjas Egyesület, Holdfény Nyugdíjas Egyesület, Geszterédi Nyugdíjas Egyesület, Gávavencsellői Kézfogás (Turkó Sándorné), Körúti Nyugdíjas Egyesület, Nagyecsedi Őszirózsa Egyesület, Csengeri Szeretet Egyesület, Kistelekiszőlői Őszirózsa Egyesület, Rakamazi Egyesület, Mátészalkai Nyugdíjas Klub, Nyírmihálydi Fehér Akác Egyesület, Tiszaberceli Nyugdíjas Egyesület, Újfehértói Nyugdíjas Egyesület, Nyírbogáti Nyugdíjas Egyesület, Buji Napfény, Jósavárosi Nyugdíjas Egyesület (Gidófalvi Albertné), Nyírteleki Nyírfa Egyesület, Baktalórántházi Nyugdíjas Egyesület, Szociális Gondozási Központ, Vásárosnaményi Esze Tamás Egyesület, Őszi Alkony, Nyírgelsei Nyugdíjas Egyesület, Vaja, Nyírmadai Nyugdíjas Klub, Alvégesi Népdalkör, Nyíribronyi Arany Ősz (Fintor Pálné), Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület, Nyírlugosi Nyugdíjas Egyesület, Nagyhalászi Őszirózsa, Dombrádi Őszirózsa, Szakolyi Hajnalcsillag. (2006.05.11.)
Tarpai találkozó

Képek

A megyei és határon túli nyugdíjasok 2005. július 1-jén Tarpán találkoztak. Dr. Göncz Kinga és dr. Veres János miniszterek mellett, jelen volt Jankovits György országos elnök, a határon túlról Imre Margit beregszászi, Orosz Magdolna nagybégányi és Kozma Tibor técsői nyugdíjaselnök vezetésével. Több egyesület a községe polgármesterével érkezett, a vendégeket dr. Nyéky Tamás, tarpai polgármester és Simon József, a helyi egyesület elnöke fogadta. (A fényképeket Szűcs Róbert készítette.)

Nyugdíjasélet
A szépkorúak kedvelt folyóirata, mely havonta jelenik meg. Tele hírekkel érdekességekkel.

Főszerkesztő: Erdélyi Tamás
Előfizethető a Szövetség irodájában (1400 Ft éves előfizetői díj) - (A lap indulása: 1995. december)


Generációnk
A nyugdíjasok országos érdekvédelmi folyóirata


Linkajánló
. . .